fbpx
Co-Work 2019-04-16T15:01:34+00:00

HEALTHY COWORKING

ZZIIN Work & Health heeft verschillende locaties (per locatie > 1000 m2) aan Healthy Coworkingspace. Je kunt hier werken in een gedeelde werk-, sport- en relaxom geving. Met andere coworkers maak je onderdeel uit van dezelfde coworking community waarin kennis, fun, samen sporten en kunde wordt gedeeld. Onze coworking is dus niet alleen werken in dezelfde ruimte, maar ook sporten en relaxen.

Door middel van Healthy coworking word je als “werknemer” en “ondernemer” uit je sociale isolement gehaald (bijvoorbeeld bij thuiswerken) en profiteer je van het netwerk van de andere coworkers. De locatie van onze vestigingen (midden op Den Haag CS en Breda CS) is een ideaal centraal punt voor je afspraken. Deze kunnen hierdoor ook eenvoudig gecombineerd worden met onze innovatieve sport mogelijkheden.

Meer weten over deze sportmogelijkheden? Lees meer over EMS, Milon Cirkel of Yoga.

Is onze Coworkingspace iets voor jou?

ZZIIN informeert je graag over de mogelijkheden of voordelen van coworking voor jou of je onderneming. Kom een keer langs om te kijken of neem vrijblijvend contact op met één van onze ZZIIN vestigingen.

  085-0656270
app je vraag! 0647386731
info@zziin.nl