fbpx

Meet our superman: personal trainer Aroen!

Deze gezellige familieman is niet alleen een uitstekende trainer, maar verricht ook topprestaties in de keuken! De amateurkok sport al vanaf zijn 9e en is een ware proffesional op de trainingsvloer. Zijn skills zijn beloond met een mooi diploma ‘personal trainer’ van de AALO Fitness Academie.

Ondanks dat hij zelf soms een beetje gas terug moet nemen, weet hij alles in werking te stellen om zijn sporters te helpen hun doelen zo snel mogelijk te bereiken. Dit doet hij op een sportieve, maar vriendelijke manier en hij biedt altijd een luisterd oor. Als zijn sporters het even niet meer zien zitten, dan zorgt Aroen op een toffe manier voor een energieboost.

In het begin was Aroen sceptisch over EMS, maar nu is hij helemaal om! Sterker nog, iedereen zou moeten starten met EMS Training. Je wordt er beter van en het is goed voor de gezondheid en vitaliteit.

Tip van Aroen: Volg je eigen gevoel, luister naar je gut feeling. Laat je ook niet gek praten op het internet, iedereen heeft een eigen lichaam.

Trainen met Aroen? Meld je direct aan voor een gratis proefles!

Door | 2018-02-20T10:11:16+00:00 26 september, 2017|Interviews|0 Reacties