fbpx

Meet our power woman: personal trainer Sandra!

Deze échte sportfanaat is in haar vrije tijd te vinden op een terrasje en gaat graag met vriendinnen op stap om een hapje te eten. Zij wordt door anderen omschreven als ‘betrouwbaar en eerlijk’ en deze eigenschappen komen uitstekend tot hun recht tijdens haar werk als personal trainer. Naast het ‘afbeulen’ moet er ook zeker een funfactor zijn. Daarnaast vindt Sandra het belangrijk dat de mensen hun ei bij haar kwijt kunnen, haar in vertrouwen nemen. Vaak zijn er, naast overgewicht, namelijk ook andere probleemfactoren die de aandacht verdienen.

Sandra sport al vanaf haar 14e en heeft haar passie verzegeld met een mooi diploma ‘personal trainer’ van de AALO Fitness Academie. Dat sandra al jaren sport is absoluut te zien en met haar ‘killerbody’ is zij een waar boegbeeld voor EMS Training. Daarnaast heeft Sandra een echte winnaarsmentaliteit en is opgeven geen optie. Ze kan motiveren als de beste en zorgt ervoor dat haar sporters hun doel niet uit het oog verliezen. Het geeft haar energie dat mensen door haar hulp hun prestaties verhogen, hun grenzen verleggen en hun doel uiteindelijk bereiken.

Toen Sandra startte als personal trainer bij ZZIIN was ze verrast over de resultaten van EMS Training. Het snelle resultaat en de persoonlijke aandacht op het gebied van voeding en training maakt het een uniek concept.

Tip van Sandra: Doen wat voor jou goed voelt. Elk lichaam is immers anders.

Trainen met Sandra? Meld je direct aan voor een gratis proefles!

Door | 2018-02-20T10:11:53+00:00 14 september, 2017|Interviews|0 Reacties