Bedrijfsfeest op het Centraal Station van Breda en Den Haag (in het centrum)

Bij ZZIIN komen verschillende groepen en behoeften met elkaar in aanraking. De vestiging in Breda is gevestigd aan de Gravinnen van Nassauboulevard 4 , midden in Centraal Station Breda en ZZIIN Den Haag is gevestigd aan Koningin Julianaplein 10, midden in Centraal Station Den Haag. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat (bedrijfs)feesten voor de gehele groep eenvoudig bereikbaar zijn. In de ruimtes van ZZIIN zijn de mogelijkheden voor bedrijfsfeesten netwerkborrels of verjaardagsfeesten eindeloos.

De combinatie van de bewust ingerichte ruimtes met de flexibiliteit die voortkomt uit de opties die ZZIIN biedt voor vergaderingen zorgt voor een enorme hoeveelheden aan mogelijkheden voor bedrijfsfeesten in Breda en Den Haag. Hier leest u wat de mogelijkheden precies zijn en hoe ZZIIN bedrijfsborrels en -feesten geeft.

Waarom bedrijfsfeesten geven bij ZZIIN Breda/Den Haag?

Bij ZZIIN snappen wij dat belangrijke momenten goed gevierd moeten worden. In ons opzicht slaat dit niet alleen op een goede sfeer voor u en uw collega’s. Ook moet u met een goed gevoel kunnen genieten van het bedrijfsfeest. Dit is waarom bedrijfsfeesten bij ZZIIN gevierd kunnen worden onder het genot van healthy snacks.

Of uw bedrijf een jubileum te vieren heeft, een trouwe collega afscheid neemt of om welke reden dan ook, ZZIIN Den Haag\Breda faciliteert uw bedrijfsfeest tot in de puntjes. ZZIIN verzorgt personeel, hapjes en drankjes en live muziek naar wens. Dit in combinatie met de centrale ligging, Den Haag en Breda Centraal Station, zorgt ervoor dat een ZZIIN een divers aantal opties voor bedrijfsfeesten aan kan bieden.

Welke ruimtes kan ik huren voor borrels op het Centraal Station Breda\Den Haag?

Niemand vindt het fijn om altijd binnen te zitten. We brengen een steeds groter deel van ons leven binnen door, met alle negatieve gevolgen van dien. We krijgen niet genoeg zuurstof binnen en de grijze omgevingen van de meeste kantoren werken niet bepaald positief op onze motivatie.

Buitenzijn, integendeel, motiveert de mens, inspireert ons tot nieuwe ideeën. ZZIIN heeft met de unieke binnentuin in de stationshal van CS Breda de mogelijkheid om bedrijfsfeesten ook (gedeeltelijk) buiten te kunnen geven. Deze ruimte bevindt zich in het midden van Centraal Station Breda maar biedt wél de rust en privacy voor het geven van een bedrijfsfeest.

Een ander voordeel van ZZIIN Breda\Den Haag voor bedrijfsborrels en bedrijfsfeesten is de mogelijkheden voor een buffet of live muziek. We luisteren graag naar de wensen en eisen die u aan het perfecte bedrijfsfeest stelt. Zo kunnen wij u een op maat gemaakt programma aanbieden. Vraag naar vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het geven van een bedrijfsfeest dat voor al uw werknemers goed bereikbaar is.

Hoe geeft ZZIIN de mogelijk voor gezonde bedrijfsfeesten?

Naast het faciliteren van bedrijfsfeesten helpt ZZIIN zowel zakelijk- als particulier Breda en Den Haag met het werken naar een gezondere levensstijl. Zo serveren wij dagelijks gezonde lunches en snacks, bieden wij korte, intense workouts aan voor tussen vergaderingen of meetings en creëren wij een gezonde werkomgeving voor zzp’ers en flexwerkers.

ZZIIN biedt verschillende gezonde cateringmogelijkheden voor bedrijfsfeesten. Onze gerechten worden gemaakt vanuit verse en duurzame ingrediënten. Dit is terug te vinden in de smaak van de gerechten.

Wat kost een bedrijfsfeest in het centrum van Breda?

Omdat ZZIIN veel verschillende mogelijkheden biedt én omdat wij bedrijfsfeesten graag uniek aanpakken is het moeilijk om een vaste prijs te geven voor bedrijfsfeesten en borrels. Graag bespreken we samen met u precies wat uw wensen zijn voor het bedrijfsfeest. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek wordt het voor ons mogelijk om een op maat gemaakte offerte te bieden. Neem contact op voor meer informatie of kom gelijk langs in de stationshal van Centraal Station Breda of Centraal Station Den Haag

Tips voor het organiseren van een bedrijfsfeest

We proberen waar mogelijk mee te denken met organisaties bij het geven van bedrijfsfeesten. Zo zijn er factoren die, wanneer ingevuld, een aanvulling kunnen geven op het samenstellen van een op maat gemaakte offerte. Om deze reden vind u hier enkele tips die het organiseren van een bedrijfsfeest kunnen vereenvoudigen.

.

  • 1. Stel het verwachtte aantal personen vast. Dit helpt om de verschillende mogelijkheden die ZZIIN biedt qua zalen te evalueren. Ook andere faciliteiten kunnen hierop worden aangepast.
  • 2. Bepaal het budget. Het kan zijn dat er vanuit de directie weinig budget voor bedrijfsfeesten wordt vrijgemaakt. Een oplossing kan helpen bij het vergroten van budgetten is het vragen van een kleine bijdrage van de genodigden.
  • 3. Stel het doel van het bedrijfsfeest vast. Verschillende doelen vragen om verschillende oplossingen. Of het bedrijfsfeest moet zorgen voor een prettigere sfeer op de werkvloer of simpelweg een feestelijk evenement moet zijn, ZZIIN Breda\Den Haag verzorgt voor u een op maat gemaakt bedrijfsfeest dat aan al uw wensen voldoet.
  • 4. Bepaal de datum en stuur de uitnodigingen op tijd. Reserveer de ruimte voor uw bedrijfsfeest ruim van te voren om zeker te zijn dat uw gewenste datum vrij is.

Meer weten?

Of wilt u de beschikbaarheid checken?

Neem eens contact op, wij helpen u graag verder.

Voor en Achternaam
Geef de gewenste datum en (start & eind) tijdstip op van u feest/borrel.
Geef hier u wensen aan met betrekking tot u Feest/Borrel.