EMS training volgen in het centrum van Breda & Den Haag

EMS trainingen, de versnelde workout

ZZIIN Breda kan met trots vertellen dat het bij ons mogelijk is om EMS trainingen te volgen. EMS staat voor Elektro Muscle Stimulation. Tijdens deze trainingsmethode worden spieren extra aangespannen door middel van minuscule elektrische pulsen. De EMS trainer van ZZIIN plaatst elektroden op uw lichaam waardoor u deze elektrische pulsen kunt ontvangen.

Het grote voordeel van EMS workouts is de verkorte tijdsduur. Binnen de 30 minuten durende training wordt het gehele lichaam gestimuleerd. Hier leest u meer over wat EMS precies is, wat de voordelen ervan zijn en of u EMS training kunt volgen in Breda.

Hoe werkt een EMS training precies?

Waar EMS voor staat heeft u natuurlijk al gelezen. Het belangrijkste voordeel van EMS, de verkorte workout, kent u ook al. Maar hoe werkt deze workout precies? Een EMS training van onder de 30 minuten is net zo intensief als een gehele training omdat de lage elektronische impulsen zorgen dat de spieren in het lichaam worden gestimuleerd en geactiveerd. Hierdoor wordt de spiergroei en de spiertonus (spierhardheid) vergroot en wordt het metabolisme positief gestimuleerd.

De effectief van een EMS training wordt vergroot omdat zowel de kleine als de grote spiergroepen tegelijkertijd gestimuleerd worden. Daarnaast zijn er opties om alleen oppervlakkige spieren te trainen of juist de dieper gelegen spieren mee te pakken. Hierdoor kan een EMS training volledig persoonlijk worden afgesteld.

ZZIIN EMS TARIEVEN

EMS Maand abonnement

99,-
  • Onbeperkt EMS
  • Weegmethode
  • 45 min.
  • ZZIIN App
  • U dient een EMS Pak te kopen

Geef je direct op voor een gratis proefles!

Make yourself proud!