EMS training volgen in het centrum van Breda & Den Haag

EMS trainingen, de versnelde workout

ZZIIN Breda kan met trots vertellen dat het bij ons mogelijk is om EMS trainingen te volgen. EMS staat voor Elektro Muscle Stimulation. Tijdens deze trainingsmethode worden spieren extra aangespannen door middel van minuscule elektrische pulsen. De EMS trainer van ZZIIN plaatst elektroden op uw lichaam waardoor u deze elektrische pulsen kunt ontvangen.

Het grote voordeel van EMS workouts is de verkorte tijdsduur. Binnen de 30 minuten durende training wordt het gehele lichaam gestimuleerd. Hier leest u meer over wat EMS precies is, wat de voordelen ervan zijn en of u EMS training kunt volgen in Breda.

Hoe werkt een EMS training precies?

Waar EMS voor staat heeft u natuurlijk al gelezen. Het belangrijkste voordeel van EMS, de verkorte workout, kent u ook al. Maar hoe werkt deze workout precies? Een EMS training van onder de 30 minuten is net zo intensief als een gehele training omdat de lage elektronische impulsen zorgen dat de spieren in het lichaam worden gestimuleerd en geactiveerd. Hierdoor wordt de spiergroei en de spiertonus (spierhardheid) vergroot en wordt het metabolisme positief gestimuleerd.

De effectief van een EMS training wordt vergroot omdat zowel de kleine als de grote spiergroepen tegelijkertijd gestimuleerd worden. Daarnaast zijn er opties om alleen oppervlakkige spieren te trainen of juist de dieper gelegen spieren mee te pakken. Hierdoor kan een EMS training volledig persoonlijk worden afgesteld.

Hoe voelt EMS training?

Misschien denk u dat het volgen van een EMS workout heel gevaarlijk of pijnlijk is, maar niets is minder waar. Ondanks dat er stroom door het lichaam wordt gestuurd, doet het geen pijn noch is het gevaarlijk. Mensen met EMS ervaring geven aan dat zij het zelfs een plezierig gevoel kregen wanneer hun spieren samentrokken van de elektrische pulsen.

Door anderen wordt het samentrekken van de spieren vergeleken met een sportmassage. Zij gaven aan dat, mits de voltage niet te hoog staat, het voelde alsof zij al tijdens hun workout een sportmassage kregen. Wilt u zelf ervaren hoe een EMS training bij ZZIIN Breda voelt? Vraag dan een gratis EMS proefles aan!

Wat zijn de voordelen van EMS

Met het belangrijkste voordeel van EMS, de korte trainingsduur, bent u al bekend. Echter heeft het EMS trainingsprogramma meer voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat EMS:

 • Zorgt voor een afname in lichaamsvet doordat veel spieren tegelijkertijd aangespannen worden?
 • Helpt bij het verbeteren van de doorbloeding en de stofwisseling?
 • Zorgt voor een effectieve spieropbouw?
 • Bijdraagt aan meer kracht en conditie?
 • Rugklachten vermindert?

Hoe is een EMS training bij ZZIIN Breda?

ZZIIN past verschillende methodes toe om EMS op te pakken. Zo kunt u kiezen om een EMS suit te huren of er gelijk een te kopen. Daarnaast is het mogelijk om privé lessen te krijgen van een EMS personal trainer of wanneer u graag in groepen traint, een groepsles EMS te volgen in Breda.

Wanneer u nog geen ervaring heeft met EMS zal het waarschijnlijk tussen de drie en zes weken duren voordat u merkbare resultaten behaalt. Dit geldt zowel voor het opbouwen van spieren als het verliezen van lichaamsvetten. De behaalde resultaten zijn, wanneer u zou stoppen met EMS workouts, nog zo’n vier weken merkbaar. Als u blijft trainen met EMS zijn de resultaten voor nóg langere tijd zichtbaar!

Groepslessen EMS in Centraal Station Breda

Een groepsles EMS volgen met gelijkgestemden is een perfecte manier om elkaar te motiveren en te inspireren. De intensieve EMS trainingen van ZZIIN Breda worden in groepen van acht ZZIIN leden gevolgd. Deze unieke beleving bestaat uit:

 • Het ontvangen van een accu die gekoppeld is aan uw EMS suit
 • Een opwarming om het lichaam en spieren de stimuleren
 • Het ZZIIN start programma. Dit programma varieert per soort groepsles
 • Het volgen van verschillende oefeningen, gedurende 30 minuten en onder begeleiding van onze personal trainer EMS
 • Na afloop van de EMS training krijgen de spieren een spiermassage

Naast groepslessen in ZZIIN Breda is het ook mogelijk om groepslessen EMS aan huis of op kantoor te reserveren. Neem contact op met ZZIIN om de mogelijkheden te bespreken.

Privélessen EMS in Breda van een personal trainer

Wilt u beginnen met EMS trainingen maar wilt u graag extra begeleiding en meer privacy? Start dan met personal training EMS bij ZZIIN Breda! De persoonlijke EMS workouts duren één uur en naast het reguliere programma komen hier gepersonaliseerde extra’s bij kijken.

Wat kost een EMS abonnement?

De kosten van een EMS abonnement bij ZZIIN Breda zijn afhankelijk van de faciliteiten die je extra wil ontvangen. In de tabel hieronder vindt u de verschillende EMS abonnementen die ZZIN Breda aanbiedt. Nieuwsgierig naar een EMS workout? Vraag dan gelijk een gratis proefles aan!

Een EMS suit huren of kopen in Breda

ZZIIN biedt de optie om een EMS suit van ons te huren voor een workout of er gelijk zelf een aan te schaffen. De maten die wij beschikbaar hebben zijn: AS, S, M, L en XL. Kom langs bij ZZIIN Breda voor meer informatie over de EMS suits of neem contact op!

ZZIIN EMS TARIEVEN

EMS Maand abonnement

99,-
 • Onbeperkt EMS
 • Weegmethode
 • 45 min.
 • ZZIIN App
 • U dient een EMS Pak te kopen

Geef je direct op voor een gratis proefles!

Make yourself proud!