Flexibele annuleringsvoorwaarden tijdens Corona

Flexibele annuleringsvoorwaarden tijdens Corona

Op dit moment krijgen we regelmatig de vraag wat de voorwaarden zijn met betrekking tot de mogelijkheid voor het annuleren van vergaderingen in verband met Covid-19.

ZZIIN heeft besloten dat de huidige annuleringsvoorwaarden versoepeld worden ivm Covid-19, zolang er nog geen sprake is van versoepelingen . Dit betekend dat wanneer u vergaderingen boekt, dat u altijd kosteloos kan annuleren 1 werkdag (24 uur) voordat de vergadering plaatsvindt. Indien er een lunch bij de vergadering geboekt wordt (zodra dit weer mogelijk is), kunt u maximaal 48 uur van te voren kosteloos annuleren. De reden waarom we in het geval van lunches 48 uur van te voren hanteren heeft te maken met de inkoop die wij als organisatie moeten doen. Indien later dan 48 uur van te voren de lunch geannuleerd wordt, zullen wij alleen de inkoopkosten van de lunch in rekening brengen. Éen van de doelstellingen van ZZIIN is om zoveel mogelijk verspilling van Voedsel tegen te gaan.

Wij hopen jullie allemaal snel weer te zien in goede gezondheid.

Ps. ZZIIN biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor hybride vergaderingen en of Webinars. Wellicht dat dit interessant voor is.

Tot snel,

Names het ZZIIN Team

Chris, Debby, Paul, Linda