ZZIIN Centraal Station

Kom werken, vergaderen, gezond lunchen, “bedrijfs”feest/borrel en/of korte workout doen (met je collega’s) op één van onze locaties in Nederland.

ZZIIN locaties zijn voorzien van alle benodigdheden om zorgeloos aan de slag te gaan in een professionele, innovatieve omgeving. Elke locatie is voorzien van een Healthy lunch cafe en verschillende vergaderruimtes. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een korte workout (EMS’en) te doen (25 min), waardoor u FiT de dag vervolgt.  Heeft u een gelegenheid om iets te vieren (een borrel of een feest) of u wilt een workshop/presentatie of een cursus geven, ook dan kunt u terecht bij ZZIIN. Onze locaties bevinden zich op het Centraal Station van Den Haag en Breda. De locaties zijn altijd goed bereikbaar via openbaar vervoer of per auto.

Plan uw bezichtiging

ZZIIN beschikt over ruimtes in alle soorten en maten. Of je nu liever kiest voor een intiem gezelschap tijdens een inspirerende brainstormsessie of het liever groots aanpakt voor een netwerkbijeenkomst of productlancering. Voor iedere zakelijke meeting hebben we een passende (vergader)ruimte beschikbaar, ieder met een eigen stijl. Wij begrijpen als geen ander de ZZIIN van vergaderen, van de kracht van elkaar ontmoeten, van ontdekken, ontwikkelen en daarna ontspannen.

(Vergader)ruimte aanvragen

ZZIIN TEAM

Het super enthousiast en leuke team van ZZIIN staat voor je klaar om al je zakelijke behoeften te vervullen. Heeft u een vraag laat het ons weten, wij willen u graag helpen.

Stel u vraag

ZZIIN Vestigingen op Centraal Station

Waar zijn wij te vinden?