Locaties ZZIIN Javastraat 26 en Centraal Station Den Haag

CS Den Haag

ZZIIN is een unieke evenementenlocatie en vergaderlocatie gevestigd in het Centraal Station Den Haag en op de Javastraat 26 in Den Haag. . Deze locaties bieden een veelvoud van mogelijkheden.

Met state-of-the-art faciliteiten, ons on-site team, en exclusieve catering voor al uw evenementen, is ZZIIN de optimale locatie voor uw volgende congres, productpresentatie, beurs, receptie, feest, en meer. We faciliteren zowel voor kleine groepen van 10 bezoekers als voor congressen, beurzen of festivals tot 800 bezoekers. De locaties hebben multifunctionele ruimtes, en is geheel in eigen stijl te branden. We maken graag alles voor u mogelijk.

JAVASTRAAT 26 Den HAAG

ZZIIN heeft vanaf 1 oktober een nieuwe vestiging geopend op de Javastraat 26 in Den Haag. Deze locatie staat ook wel bekend in Den Haag als het oude Stadhuis of het Stadspaleis.

Bijna elke Hagenaar is er wel eens langs gelopen; het ‘oude stadhuis’ aan de Javastraat. Het gebouw werd in 1862 gebouwd als stadspaleis en werd van 1912 tot 1972 gebruikt als stadhuis door de gemeente. 

Het paleis is vaak voor trouwerijen gebruikt. Onder anderen voor Koningin Juliana en prins Bernard, prinses Margriet en Pieter van Vollenhove en prins Constantijn en Laurentien Brinkhorst. En nu heeft ZZIIN zich er gevestigd als nieuwe vergaderlocatie/evenementen locatie. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Kom eens een kijkje nemen?

Voor en Achternaam
Geef de gewenste datum van de bezichtiging op en het tijdstip.
Indien u een vraag heeft kunt u deze hier alvast stellen.