Meet our power woman: personal trainer Bente!

Deze échte sportfanaat (topsporter) is in haar vrije tijd te vinden op een terrasje en gaat graag met vriendinnen op stap om een hapje te eten. Zij wordt door anderen omschreven als ‘betrouwbaar en eerlijk’ en deze eigenschappen komen uitstekend tot hun recht tijdens haar werk als personal trainer. Naast het ‘afbeulen’ moet er ook zeker een funfactor zijn. Daarnaast vindt Bente het belangrijk dat de mensen hun ei bij haar kwijt kunnen, haar in vertrouwen nemen. Vaak zijn er, naast overgewicht, namelijk ook andere probleemfactoren die de aandacht verdienen.

Bente sport al vanaf jonge leeftijd. Bente heeft jaren lang aan topsport gedaan. Top hockey vraagt enorm veel van je lichaam. Dat Bente al jaren sport beoefend is absoluut te zien en met haar ‘killerbody’ is zij een waar boegbeeld voor EMS Training. Daarnaast heeft Bente een echte winnaarsmentaliteit en is opgeven geen optie. Ze kan motiveren als de beste en zorgt ervoor dat haar sporters hun doel niet uit het oog verliezen. Het geeft haar energie dat mensen door haar hulp hun prestaties verhogen, hun grenzen verleggen en hun doel uiteindelijk bereiken.

Toen Bente startte als personal trainer bij ZZIIN was ze verrast over de resultaten van EMS Training. Het snelle resultaat en de persoonlijke aandacht op het gebied van voeding en training maakt het een uniek concept.

Tip van Bente: Doen wat voor jou goed voelt. Elk lichaam is immers anders.

Trainen met Bente? Meld je direct aan voor een gratis proefles!

Door | 2019-05-28T22:25:39+00:00 14 september, 2017|Interviews|0 Reacties
WhatsApp chat