Vergaderruimte Op Centraal Station van Den Haag & Breda

Een locatie die altijd goed bereikbaar is.

Gezonder vergaderen

ZZIIN zet zich in voor een gezondere werkomgeving

Circulair vergaderen

Alles bij ZZIIN is circulair. Wij gebruiken tweedehands meubilair en gebruiken duurzame producten. Wij doen niet aan verspilling. Alles wat niet opgegeten wordt kan meegenomen worden voor thuis of gaat naar de dieren die er van kunnen genieten.

Duurzaam Vergaderen

Bij ZZIIN worden duurzame producten gebruikt.

Verse Biologische lunch

wij gebruiken biologische verse producten voor het maken van onze lunches.

Vergaderruimte in Centraal Station Breda of Den Haag huren

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Centraal Station Breda of Centraal Station Den Haag? ZZIIN bevindt zich midden in de stationshal van het Centraal Station. Vanwege deze centrale ligging is het mogelijk om de vestiging vanuit alle delen van het land te bezoeken. Ook biedt deze ligging de mogelijkheid om kortere, effectievere vergaderingen bij te wonen en niet de halve dag te verliezen aan reistijd. Gebruik uw tijd waar deze nodig is en verspil deze niet onnodig.

Vergaderruimte per uur huren Breda

Wij snappen dat iedere vergadering uniek is en dus andere faciliteiten nodig heeft. Dit is waarom u bij ZZIIN mee kunt denken over de mogelijkheden van het huren van een vergaderruimte. Vertel ons de wensen van uw vergadering en wij stellen een op maat gemaakte offerte voor u op. Betaal nooit meer te veel voor vergaderen.

Een vergaderruimte met restaurant boeken

Nederlanders zijn druk. Een op de vijf mensen geeft aan regelmatig achter zijn bureau te lunchen. We maken steeds minder vrij voor dat wat écht belangrijk is en dat is zonde. Wanneer we een nieuwe omgeving opzoeken om te vergaderen/lunchen worden onze hersens opnieuw geprikkeld en krijgt het lichaam een boost door de versnelde bloedsomloop.

Om dit te bevorderen serveert ZZIIN tijdens vergaderingen gezonde lunches. Zo kunnen werknemers lunchen en vergaderen combineren waardoor ze daarbij voor allebei tijd kunnen vrijmaken zónder dat ze tijd verliezen.

Combineer vergaderen met co-working

De afgelopen jaren zijn termen als agile, scrum en flexwerken in populariteit toegenomen. ZZIIN Breda en Den Haag maakt het voor werknemers mogelijk om na een vergadering op locatie te blijven werken. De locatie in het centrum van Breda en Den Haag beschikt over meer dan 1000 m2 aan Healthy Coworking space. Hier kan voor of na een vergadering dus eenvoudig gebruik worden gemaakt van een gedeelde, werk, sport en relaxomgeving. Naast een gezonde werkplek is dit ook een plek voor het opbouwen van een gemeenschap. De centrale ligging van de Healthy Coworking space zorgt ervoor dat deze voor veel mensen gemakkelijk bereikbaar is.

Een ruimte huren voor workshops in Breda of Den Haag

Bij ZZIIN Breda en Den Haag is het ook mogelijk om een ruimte te huren om (professionele) workshops te geven. Er zijn diverse zalen beschikbaar, zowel binnen als buiten. U geeft aan welke faciliteiten u nodig heeft voor de workshop en wij regelen de rest! Zo hebben wij een beamer voor PowerPoint presentaties, is er een mogelijkheid om catering te reserveren uit onze gezonde keuken en hebben we meer dan genoeg stoelen, bureaus en tafels. Als u een workshop wil geven voor een grote groep is dit ook geen probleem bij ZZIIN. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden voor het geven van een workshop in het centrum van Breda of Den Haag!

Wat kost een vergaderruimte in het centrum van Breda of Den Haag?

Vanwege de vele opties die ZZIIN biedt voor vergaderingen in Breda en Den Haag is het moeilijk te zeggen wat een vergaderruimte precies kost. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen denken we graag mee als u een vergaderruimte zoekt. Van te voren kunnen enkele factoren al vast worden gesteld, denk bijvoorbeeld aan:

  • Het aantal personen dat deel zal nemen aan de vergadering
  • De mogelijkheid om te lunchen tijdens de vergadering
  • De tijd die u en uw team nodig zal hebben
  • Wat voor ruimte u wilt huren, binnen of buiten

Om een beter beeld te krijgen van de vergaderruimtes die ZZIIN aanbiedt nodigen wij u graag uit om eens langs te komen in onze vestiging in Breda of Den Haag. Wanneer u niet in staat bent om fysiek langs te komen maar wel graag meer informatie wilt kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Meer weten?

Of wilt u de beschikbaarheid checken?

Neem eens contact op, wij helpen u graag verder.

Voor en Achternaam
Geef de datum en (start & eind) tijdstip op van u vergadering of evenement
Geef hier u wensen aan. Wilt u Vergaderen, Borrel, Feest of Workshop organiseren. Wilt u gebruik maken van bijvoorbeeld gezonde lunch, EMS, Yoga of een NOP sessie.