U ZOEKT EEN INSPIRERENDE LOCATIE VOOR VERGADERINGEN?

Niet iedereen heeft een kantoor die geschikt is voor een vergadering of je wil eens vergaderen op een andere locatie dan je eigen bedrijf (een andere omgeving, andere sfeer geeft energie). Of er komt een groep bij elkaar uit verschillende delen van het land die je op een centrale locatie bij elkaar wilt brengen. Dan is ZZIIN de ideale plek om te vergaderen. Onze locaties zitten op het Centraal Station.

Een locatie met tal van mogelijkheden.

Health en Werken is een combinatie die Uniek is. Wij bieden verschillende arrangementen aan. Wij kunnen u een op opmaat gemaakt programma/arrangement aanbieden. Van een gezonde biologische lunch in combinatie met een actief/rustgevend of persoonlijk leiderschapstraining. Denk aan bijvoorbeeld tijdens de pauze van de vergadering een les EMS (Electronic Muscle Stimulation) of een Yoga Sessie of een NOP. U zult merken dat u energie niveau zal toenemen, waardoor u nog efficiënter/effectiever kunt vergaderen.

Zomer Vergaderen (Buiten)

Onze locatie in Breda heeft 2 buiten vergaderzalen. Midden op het Centraal Station in een binnentuin vergaderen in alle rust.

Meer weten?

Of wilt u de beschikbaarheid checken?

Neem eens contact op, wij helpen u graag verder.