Afvallen? Kyalin en EMS: de perfecte combinatie

ZZIIN Shape programma

Wie wil afslanken heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij gaan doen. Een goed dieet begint immers met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat jij je doel bereikt met de juiste voeding en EMS training. Een belangrijke basisregel binnen het eiwitdieet is het beperken van koolhydraten (suikers) en vetten. Door het beperken van koolhydraten dwingen we je lichaam om zijn energie elders uit te halen. In eerste instantie kiest ons lichaam dan voor de afbraak van spieren, maar die worden beschermd door de toevoer van de proteïnesupplementen en de EMS training.

Gevolg: de enige overblijvende optie is de verbranding van je vetmassa! Kom bij ons langs en we vertellen je alles over het proteïnedieet, wat Kyalin en EMS is, hoe we van start gaan en hoe we jou gaan begeleiden.

Zonder de proteïnesupplementen van Kyalin worden de spieren tijdens een dieet altijd afgebroken. Dit leidt tot een jojo-effect na het dieet, want spieren zorgen immers voor de verbranding. Er is een goede begeleiding nodig voor het volgen van een Kyalin proteïnedieet. Voor de start van het dieet nemen we de nodige tests af en bepalen we of jij met het dieet mag starten.

Bij ons krijg je de nodige informatie, praktische richtlijnen, begeleiding en producten voor het volgen van het dieet.

Als we je streefdoel hebben opgesteld, wil je uiteraard zo snel mogelijk starten met je Kyalin-programma en EMS training.

Maar de keuze aan uitgebalanceerde Kyalin-producten is groot en je weet niet wat te kiezen?

smart box” (porties + supplementen) zorgt voor een vliegende start! Om het nog gemakkelijker te maken, stellen wij een weekmenu op met bijhorende recepten.

Kyalin is een afslankprogramma dat gebruik maakt van producten verrijkt in eiwitten, arm aan koolhydraten en arm aan vetten. Dit eiwitdieet zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa! Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves, alle producten zijn te koop via onze app.

Het gevolg: afslanken met Kyalin en EMS training!

Veel mensen denken: weer een crash-dieet waarbij je achteraf al je kilo’s terug bijkomt. Niets is minder waar, want tijdens het gehele dieet doorloop je verschillende fasen. In elke fase wordt een goede voedingsgewoonte aangeleerd met als uiteindelijke doel gewichtsstabilisatie.

Dit is de fase waarin je het meeste gewicht zult gaan verliezen. Deze gewichtsverliezen kunnen oplopen tot 6-11 kg per maand. Gedurende deze fase volg je een strikt dieet op basis van een aantal proteïneporties en een maaltijd bestaande uit: groenten in combinatie met een eiwitbron (vlees/vis/eieren/ of melkproducten). Gedurende deze strikte fase mogen geen koolhydraatrijke voedingsmiddelen geconsumeerd worden, zoals: brood, aardappelen, pasta of rijst. Groenten en fruit, rijk aan suikers, worden niet toegelaten in het dieet. Deze fase wordt ondersteund door minimaal twee keer EMS training in de week (twee keer power en bij voorkeur één keer endurance).

Deze fase heeft als doel ‘gewichtsverlies en heropvoeding’. Door het inzetten van de verschillende voedingsgroepen, zoals brood en andere zetmeel houdende producten, wordt een gezonde voeding aangeleerd. Het belang van fruit en groenten komt dan ook uitgebreid aan bod. Deze fase wordt ondersteund door minimaal twee keer EMS training in de week (twee keer power en bij voorkeur één keer endurance).

Dit is het eindpunt, essentieel voor het behoud van ons nieuw gewicht. De proteïneporties vallen weg. De therapeuten helpen je om de nieuwe voedingsgewoontes te onderhouden en niet uit het oog te verliezen.

De sleutel tot het behoud van een gezond gewicht is de stabilisatie. Ja, het proteïnedieet kan een spectaculair gewichtsverlies garanderen. Neen, het behouden van dit nieuwe gewicht is niet vanzelfsprekend.

Begrijpen waarom je gewicht is toegenomen door de jaren heen is primordiaal. Hierbij zal men inzicht krijgen in het belang van de juiste voedingsgewoontes, niet alleen voor het behoud van een gezond gewicht, maar vooral ook voor de gezondheid in het algemeen. Deze periode wordt ondersteund door minimaal één powertraining (EMS) per week.

Ook starten met afvallen?

NEEM CONTACT OP