Irmgard is in augustus 2020 via een vriendin terechtgekomen bij ZZIIN. Ze had last van vage klachten, zat niet lekker in haar vel en had pijntjes in de aanhechtingen van haar lichaam. Ze had al wel eens gesport in een ‘standaard’ sportschool, maar dat vond ze te anoniem. Ze miste de persoonlijke begeleiding en motivatie. Als ze een keertje geen zin had om te gaan, was er niemand die haar miste in de sportschool.

De persoonlijke begeleiding en motivatie, die wél geboden werd bij ZZIIN, bleek het geheim van succes voor Irmgard. Het roer moest om en ze sprak met zichzelf af om het een maand te proberen. Ze vond het heerlijk om 3 keer in de week te trainen op vaste dagen en tijden, niet teveel te hoeven nadenken en gestuurd te worden door de trainers.

Het uitproberen bleek een schot in de roos, want Irmgard is inmiddels bijna 10 kg aan gewicht kwijt en heeft een stuk strakkere en mooiere huid gekregen. Het verdwijnen van de pijn, de geestelijke rust en de kick erna zorgen ervoor dat ze gemotiveerd blijft. Het resultaat, de afwisseling van de lessen, de gezelligheid met de trainers en het verleggen van je grenzen maakt EMS voor Irmgard zo leuk.

Na deze mooi geboekte resultaten stopt het ZZIIN avontuur nog lang niet voor Irmgard. Ze heeft nog wat doelstellingen op haar verlanglijstje staan en blijft gewoon lekker trainen. “De trainer let op mijn lichaam en ik moet op mijn eten letten (wat af en toe nog best lastig is).”

Aanbeveling van Irmgard: Als jij (spier)klachten hebt, weinig tijd of wat dan ook: ervaar zelf alle voordelen van EMS. Je boekt snel en makkelijk resultaat.