NIEUWS

Afgelopen dinsdag hebben we van ons kabinet het advies gekregen om tot januari 2021 er met elkaar voor te zorgen dat de Coronacijfers dalen en meer voor ons zelf en elkaar te zorgen.

Wij (het team van ZZIIN) hebben een aantal items bedacht om deze 8 weken, leuk en gezond door te komen oa door een challenge.

De challenge, in 8 weken tijd 20 cm kwijt aan lichaamsomvang en “slecht” vet, door twee keer in de week individueel 30 min te EMSen*, wij ZZIIN ondersteunen je met informatie over koolhydraatarme gerechten en voedingssupplementen en het gebruik van data door geavanceerde weegschalen. We hebben de 9e verdieping van ZZIIN op het Centraal station ingericht voor deze sessies.

Op de 12e verdieping hebben we kerstwerkplekken ingericht (met alle RVIM richtlijnen) in sublieme kerstsfeer waar jullie vrijblijvend kunnen komen werken en genieten.

Uiteraard is een combinatie van de challenge en werken ook mogelijk ?

Lijkt het je een leuke uitdaging, bel even (06 473 867 31) voor je eigen EMS pak en een proefles.

*EMS

EMS is geschikt voor iedereen! Deze methode word al ruim 50 jaar toegepast en vindt zijn oorsprong in de revalidatie en topssport.

Met EMS behaal je in een aantal maanden hetzelfde resultaat als jarenlange intensieve krachttraining in een fitnesscentrum. Tijdens de behandeling worden gedurende twintig minuten je spieren gestimuleerd door elektroden. Deze elektroden zijn bevestigd in een persoonlijk pak. Je wordt altijd persoonlijk begeleid en de behandeling wordt 100% afgestemd op je persoonlijke doelen en niveau. Ook als je niet gewend bent om te sporten en een matige conditie hebt, dan is EMS een effectieve methode om te werken aan spieronderhoud, spierontspanning of opbouw.

Er zijn veel situaties waarin EMS trainen toegevoegde waarde heeft, namelijk:

Stevige en sterke spieren;
Rugklachten, zoals hernia en ischias;
Tegengaan van verouderingsproces;
Tegengaan van gewrichtspijnen;
Spiertoning en figuurverbetering;
Incontinentie en bekkeninstabiliteit;
Stabiele stofwisseling;
Gewichtcontrole en insulinegevoeligheid (diabetes t2).